Πώς να έρθετε - Στούντιο Thalero στη Λευκάδα, Λυγιά

Πώς να έρθετε

Πώς να έρθετε στο Thalero Holiday Center από το αεροδρόμιο

Η Λευκάδα είναι ένα «στεριανό νησί». Δηλαδή, έχει οδική σύνδεση με την υπόλοιπη χώρα μέσω μιας πλωτής γέφυρας 50 μέτρων που τη συνδέει με την Αιτωλοακαρνανία. Ο μόνος τρόπος να έρθετε από το αεροδρόμιο είναι με ταξί. Η διαδρομή θα διαρκέσει γύρω στα 40 λεπτά και θα στοιχίσει 30-40€. Εάν έρθετε με αυτοκίνητο, παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες που απευθύνονται στους πελάτες από τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Πώς να έρθετε στο Thalero Holiday Center από τη Βόρεια Ελλάδα

Η Λευκάδα είναι ένα «στεριανό νησί». Δηλαδή, έχει οδική σύνδεση με την υπόλοιπη χώρα μέσω μιας πλωτής γέφυρας 50 μέτρων που τη συνδέει με την Αιτωλοακαρνανία. Οι ταξιδιώτες από τη βόρεια Ελλάδα θα φτάσουν στα Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας Οδού. Από εκεί θα συνεχίσουν προς Πρέβεζα και θα περάσουν το υποθαλάσσιο τούνελ του Ακτίου (διόδια 3 ευρώ για αυτοκίνητο). Μετά από 20 λεπτά θα φτάσουν στη Λευκάδα (20 χιλ.).

Αφού περάσουν την πλωτή γέφυρα, θα φτάσουν στην πόλη της Λευκάδας. Από εκεί θα ακολουθήσουν την επαρχιακή οδό, Λευκάδας – Νυδριού. Γύρω στα 4χιλ. θα συναντήσουν το χωριό Λυγιά και απέναντι από τη Shell θα δουν την ταμπέλα με την επωνυμία μας και θα στρίψουν δεξιά.

 

Πώς να έρθετε στο Thalero Holiday Center από την Αθήνα, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο

Η Λευκάδα έχει το προνόμιο να είναι «στεριανό νησί». Δηλαδή, έχει οδική σύνδεση με την υπόλοιπη χώρα μέσω μιας πλωτής γέφυρας 50 μέτρων που τη συνδέει με την Αιτωλοακαρνανία. Οι ταξιδιώτες από τη κεντρική και νότια Ελλάδα θα έρθουν στη Λευκάδα μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Από το Αντίρριο θα συνεχίσουν προς Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Βόνιτσα και τέλος Λευκάδα. Η διαδρομή Αντίρριο – Λευκάδα είναι 150 χιλ και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Αφού περάσουν την πλωτή γέφυρα, θα φτάσουν στην πόλη της Λευκάδας. Από εκεί θα ακολουθήσουν τη επαρχιακή οδό, Λευκάδας – Νυδριού. Γύρω στα 4χιλ. θα συναντήσουν το χωριό Λυγιά και απέναντι από τη Shell θα δουν την ταμπέλα με την επωνυμία μας και θα στρίψουν δεξιά.

 

Αποστάσεις

Λευκάδα 5 χιλ.
Νυδρί 12 χιλ.
Άγιος Νικήτας 14 χιλ
Αεροδρόμιο Ακτίου 24 χιλ.
Αρχαιολογικό μουσείο 5 χιλ.
Λαογραφικό Μουσείο Ορφέα 5 χιλ.
Μοναστήρι Φανερωμένης 5.5 χιλ
Πόρτο Κατσίκι 50 χιλ